Spoštovani starši!

 

S ponedeljkom 16. 3. 2020   bomo šole in vrtci po vsej Sloveniji zaprli svoja vrata. Cilj zaprtja šol in vrtcev je čimbolj preprečiti stike med ljudmi, da se koronavirus ne bo širil. Zavedati se moramo, da je tak ukrep nujen, saj nam je v prvi vrsti pomembna skrb za zdravje vseh.

Za učence to zaprtje šol ne pomeni počitnic, ampak samo drugačno obliko dela. Učenci bodo po navodilih učiteljev doma samostojno delali določene naloge in zadolžitve po urniku posameznega dne. Vse naloge in zadolžitve bodo sproti (dnevno) objavljene na šolski spletni strani www.os-sodrazica.si pod rubriko »UČNA GRADIVA ZA UČENJE DOMA«.

Učenci naj dnevno spremljajo šolsko spletno stran in opravljajo  dnevne zadolžitve. Veliko nalog in zadolžitev  so učencem učitelji posredovali že danes pri samem pouku ter jim jih izročili učne liste v pisni obliki (za 1. in 2. razred,…). Učenci naj vzamejo to delo kar se da resno in vestno, kajti le tako bo imelo učenje na daljavo učinek in smisel.

Po navodilih MIZŠ vas bomo sproti seznanjali z vsemi nadaljnjimi ukrepi, ki bodo objavljeni na spletni strani šole in vam  posredovani preko e-asistenta.

V primeru dodatnih vprašanj sem vam na voljo preko elektronske pošte ali telefona, ki sta objavljena na šolski spletni strani.

 

Vsem želim veliko zdravja in vas lepo pozdravljam.

 

Majda Kovačič Cimperman, ravnateljica

 

 

 

 

 

 

4 koronavirus – obvestilo staršem o delu na daljavo